Få full oversikt og mer ut av renholdssonene med N3smart

Klar til levering høsten 2019!

Renholdssoner stopper og kontrollerer opptil 93% av smuss og fukt, noe som gir store gevinster, men:

  • Vet du med sikkerhet at renholdssonene blir tømt og vedlikeholdt hver dag slik de skal?
  • Vet du at riktig maskin brukes og at den fungerer slik den skal?

Det er lett å miste oversikten over hva som er utført og hvor – spesielt om du har ansvar for mange bygg og inngangspartier. Utføres ikke renholdet riktig – synker trivselen og førsteinntrykket hos brukerne av bygget! Tømmes ikke renholdssonene vil effekten og muligheten for gevinst reduseres.

N3smart vil sørge for at drift og renhold fungerer som det skal til enhver tid. Gjennom ny IoT sensorteknologi, sendes data direkte via 4G IoT narrowband til vår driftsportal, som muliggjør kommunikasjon uten nye behov, gateway, routere, wifi og annen infrastruktur. Det krever med andre ord ingen tiltak for deg som kunde.

Den intelligente renholdssonen

Med N3smart får du lokasjon av renholdssonen, driftstid på renholdssonen og om den fungerer som den skal eller trenger ettersyn. Det logges også informasjon om driftstid og hvor den enkelte maskin er brukt. Smart, ikke sant?

Kundeservice jobber for deg, så du slipper!

Våre dedikerte rådgivere og kundeservice vil til enhver tid sikre gjennom vår driftsportal at alt fungerer som avtalt! Dette hjelper deg med å sikre at din drift går som planlagt og fungerer optimalt. Om noe trenger oppfølging varsler vi deg – slik at du kan bruke tiden på andre ting.

Enkel oversikt i egen portal!

Logg inn i portalen og se oversikt over driftstid og lokasjon, pr. bygg eller pr. renholdssone – enkelt og greit. Om du ønsker sender vi deg månedsrapport på drift, slik at du kan følge med fra sidelinjen.

Slik fungerer det

1. Renholdssoner

Gjennom en IoT sensor montert i N3EVO maskinen og ved renholdssonen, registres informasjon om driftstid og lokasjon. Det kreves ingen innsats fra deg som kunde. N3smart benytter den nyeste IoT teknologien.

2. Skyen/driftsportal

All informasjon fra den enkelte renholdssonen samles i skyen, og sendes videre til driftsportalen.

3. Driftsportal, rapportering og effektivisering av renholder

Våre dedikerte rådgivere og kundeservice vil til enhver tid gjennom vår driftsportal sikre at alt fungerer som avtalt. Gjennom N3smart gir vi renholder verdifull innsikt i hva som skal til, når og hvor mye tid som er nødvendig for å tømme Renholdssonen.

4. Enklere hverdag for deg

Du som kunde kan selv logge inn og følge med i din driftsportal. Vi kan også sende våre signaler til den portalen du ønsker, siden vi bruker helt åpen teknologi med alle formater. Smart, ikke sant?

Meld din interesse!

Ønsker du mer informasjon eller ønsker å delta på våre webinarer om N3smart, fyll ut kontaktskjema og send inn.

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev.

N3zones Group har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og Stopzones. Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 19 000 unike entréinstallasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring