Kundeservice

Som kunde hos N3zones Group er det du som er i fokus. Målet vårt er at du skal oppleve kvalitet i alle ledd, og at vi holder det vi lover!

Trenger
du hjelp?

02131

kundeservice@n3zonesgroup.no

Renholdssoner brukermanual

Fargekart

300 serien

 

600 serien

Vareprøvebok

Her kan du laste ned Renholdssoner vareprøvebok

Produktbeskrivelse NAAF anbefalt

Her kan du laste ned fullstendig produktbeskrivelse av NAAF anbefalte Renholdssoner systemet.

Produktdatablad

Ofte stilte spørsmål

Vegg-til-vegg-teppe? I en barnehage? Det må da være uhygienisk og i verste fall fremkalle allergi?

Renholdssoner er ikke et teppe, men et mattesystem med helt spesielle egenskaper som er utviklet for å hindre mest mulig smuss og fuktighet fra å komme inn i barnehagens oppholds- og lekeområder. Renholdssoner har vært anbefalt av NAAF siden 2008 fordi det bidrar til å øke livskvaliteten til personer med luftveisplager.

 

Samler det seg ikke mye bakterier og slikt i en slik løsning?

Fordi produktet er helt syntetisk og omfatter et fullstendig renholdsprogram, har det aldri blitt påvist oppblomstring av bakterieflora i Renholdssoner®. Vi anbefaler likevel en utskifting av Renholdssoner® etter maks fem år.

 

Vil det ikke begynne å lukte etter hvert?

Vi har aldri fått tilbakemeldinger om problemer med «sur og våt lukt».

 

Denne matten må da bli veldig våt? Barnet mitt kommer til å bli våt på bena

Denne matten blir ikke bløt på samme måte som en «vanlig» matte blir. Dette skyldes luven/garnet i matten, som er laget av polyamid. Polyamid er det samme som nylon og trekker ikke til seg fukt på samme måte som for eksempel bomullsfiber.

Se for deg at du stikker et nylonsnøre ned i et glass vann. Når du trekker snøret opp av glasset igjen, er det ikke mye vann som blir med. På samme måte blir det aller meste av fukten som blir tilført matten, liggende nede i gummibelegget. Dette gjør at barn kan gå på sokkelesten over en fuktig matte uten å bli bløte på bena. Dette er fordi barna er relativt lette og ikke klarer å presse fotsålen ned i fukten som ligger i bunnen av matten. Se hva lærerne på Ebbestad skole i Svelvik sier.

 

Hva med fuktigheten? Blir den liggende? Må vi anskaffe vannsuger?

Polyamidtråden trekker ikke til seg fuktighet slik som bomullstråden, men er slik at den slipper svært raskt på fuktigheten ved romtemperatur. Dette er ikke noe problem.

 

Hvor blir det av fuktigheten?

Det aller meste fordamper i løpet av ettermiddagen, kvelden og natten. Om det i tillegg er varme i gulvet under renholdssonen, er det bare positivt fordi det vil bidra til at fordampingen akselererer.

 

Hva hvis det grises i renholdssonen?

Da er det bare å fjerne dette på vanlig måte med det du bruker av renholdsmidler og kluter på blanke gulv. Se brukermanual.

 

Hva med salt og sand?

Enkelt forklart er det slik at det våte fordamper og det tørre legger seg i bunnen av renholdssonen og er lett å fjerne med en renholdssone maskinen som følger med konseptet. Se brukermanual.

 

Hva er en renholdssone maskin?

Dette er en teppebanker som er en kraftig støvsuger, som regel med dobbel vakuummotor og kraftig børstemunnstykke med egen motor, som har som formål å gå lenger ned (banke) i luven for å fange opp mer skitt og smuss. Det er gjort mange tester for å sammenligne effekten til vanlige støvsugere og teppebankere, og alle testene viser at teppebankerne er opptil 70 % mer effektive, med samme mengde utslipp. Teppebankere er også mer robuste og tåler mer støv, sand og skitt.

Se brukermanual for bruk og vedlikehold.

 

Kan vi installer renholdssoner når vi har varmekabler?

Det er veldig fint med varmekabler, for da fordamper fuktigheten raskere. Renholdssonen tåler varmekabler i gulvet!

 

Er det mulig å teste en av entréløsningene deres?

Ta kontakt med oss for en prat, se oversikt over våre avdelinger eller kontakt kundeservice.

Ring 02131 eller send en e-post til kundeservice@n3zonesgroup.no.

Kontakt oss

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra N3zones Group.

N3zones Group utvikler og eier varemerkene Renholdssoner og N3zones. Som markedsleder med over 20 års erfaring gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring