Rådgivning

Når smuss blir forhindret fra å komme inn i et bygg, blir det naturlig nok mindre skitt, fuktighet og støv i bygget. Dermed blir det mulig å gjøre renholdet mer effektivt og redusere renholdskostnadene. Våre kunder opplever at det kan være snakk om store økonomiske innsparinger. I de fleste tilfeller vil også kvaliteten på renholdet oppleves som bedre etter at man har installert Renholdssoner.

Hva er Jonathan Clean?

Jonathan Clean er et tegne-, regne- og planleggingsverktøy som gjør det mulig å dokumentere renholdet og få bedre oversikt og kontroll over det. Programmet har mange unike funksjoner som gir stor verdi for deg som kunde.

Vi i N3zones Group har utviklet en egen modul i Jonathan Clean som gjør det enkelt for deg å:

  • tegne inn Renholdssoner i bygget ditt
  • analysere hvilken effekt Renholdssoner har på renholdet med hensyn til tidsbruk, metode og kostnader
  • få god oversikt og kontroll

Ved hjelp av våre unike verktøy kan vi sammenligne renholdskostnadene før og etter installasjon av Renholdssoner. En stund etter installasjonen avtaler vi et statusmøte med deg. Der går vi gjennom i hvilken grad du opplever at forventningene dine har blitt innfridd, og hvilke tiltak du kan treffe for å hente ut størst mulig gevinster. Tiltakene vil kunne gi deg verdi over lengre tid.

Be om tilbud!

Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg

N3zones Group har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og Stopzones. Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 18 000 unike entréinstallasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring