Befaring og løsning

Når behovsanalysen er klar, avtaler vi et møte med deg for å avdekke ytterligere behov og se nærmere på hva du har å vinne på å installere Renholdssoner.

Vi benytter oss av unike verktøy og dokumentasjon som er utviklet i samarbeid med kommuner og andre brukere i Norge, og kan dokumentere både kostnadsreduksjoner og økt effektivitet. Samtidig utfører vi en befaring etter avtale med deg. Vi bruker god tid og all vår kompetanse for å utforme den optimale løsningen for hvert enkelt sted. Renholdssoner skal oppfylle kravene til Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).

Vi har en befaringssjekkliste som vi går gjennom og fyller ut etter hvert, og vi utarbeider en digital skisse over løsningen vi foreslår. Skissen er en del av tilbudet og er å anse som N3zones Groups eiendom inntil tilbudet aksepteres.

Be om tilbud!

Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg

N3zones Group har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og Stopzones. Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 18 000 unike entréinstallasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring