Skoler

Renholdssoner er et helt unikt mattesystem som går ut på å stoppe, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet i inngangspartier og garderober. Systemet består av mange forskjellige elementer, men fremstår for kunden som enkelt, komplett og som holder hva det lover.

Hva gjør vi?

Når vi møter kunden og avdekker behovene, starter reisen med å gi kunden den beste løsningen for sine bygg. Hensikten er å løse problemene med inndratt smuss og fuktighet som gir både dårlig inneklima og mistrivsel. Ved å installere Renholdssoner opplever kundene at vi løser utfordringene deres. I tillegg merkes stor forskjell på støvdekkegrad og støynivå. Renholdssoner bidrar også til bedre renholdsøkonomi og høyere kvalitet på renholdet.

Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 15 000 installasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet. Kombinert med vår erfaring, kompetanse og tilnærming kan vi tilby kundene våre de beste løsningene for sine bygg.

Vi har samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) siden 1998. Renholdssoner fikk NAAF sin produktanbefaling for første gang i 2008 og ble anbefalt på nytt i 2013.

 

Be om tilbud

Referanser

Lørenskog kommune

Etter at vi fikk installert Renholdssoner på de fleste skolene i Lørenskog kommune, har vi opplevd at smuss og fuktighet utenfra ikke lenger er noe problem på skolene. Jeg kan anbefale Renholdssoner.

Tone G. Anthi, renholdsleder

Skedsmo kommune

Åsenhagen skole hadde enorme problemer med grus og søle som elevene dro med seg inn i korridorer og klasserom. Konsekvensene var dårlig innemiljø og mistrivsel. For oss ble Renholdssoner redningen.

Heidi Sollien, fagsjef

Asker kommune

I tillegg til at Renholdssoner stopper smuss og fuktighet og samtidig er estetisk, har vi oppnådd flere fordeler. Fordi Renholdssoner er et fastmontert mattesystem, er det også sklisikkert. På skoler og i barnehager hvor hundrevis av barn løper ut og inn mange ganger i løpet av dagen, var dette et viktig sikkerhetstiltak for oss.

Hilde Bjerke, renholdssjef

Anker

Be om tilbud!

Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg

N3zones Group har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og Stopzones. Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 18 000 unike entréinstallasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring