Kjøpesenter

Renholdssoner er et helt unikt mattesystem som går ut på å stoppe, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet i inngangspartier og garderober. Systemet består av mange forskjellige elementer, men fremstår for kunden som enkelt, komplett og som holder hva det lover.

Hva gjør vi?

Når vi møter kunden og avdekker behovene, starter reisen med å gi kunden den beste løsningen for sine bygg. Hensikten er å løse problemene med inndratt smuss og fuktighet som gir både dårlig inneklima og mistrivsel. Ved å installere Renholdssoner opplever kundene at vi løser utfordringene deres. I tillegg merkes stor forskjell på støvdekkegrad og støynivå. Renholdssoner bidrar også til bedre renholdsøkonomi og høyere kvalitet på renholdet.

Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 15 000 installasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet. Kombinert med vår erfaring, kompetanse og tilnærming kan vi tilby kundene våre de beste løsningene for sine bygg.

Vi har samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) siden 1998. Renholdssoner fikk NAAF sin produktanbefaling for første gang i 2008 og ble anbefalt på nytt i 2013.

 

Be om tilbud

Referanser

Mosseporten kjøpesenter

Vi er veldig fornøyd med hvordan senteret fremstår med Renholdssoner. Med 1,2 millioner besøkende i året er det viktig for oss å ha en løsning som fungerer. Erfaringene vi har gjort oss, er veldig positive.

Camilla Aagaard, senterleder

Liertoppen kjøpesenter

Renholdssoner gir et godt førsteinntrykk og fornøyde leietakere! Vi er veldig fornøyd og opplever at renholdet holder seg bedre utover dagen. Jeg anbefaler Renholdssoner!

Morten Pretorius, driftssjef

Sandens senter

Mattesystemet Renholdssoner ser mye penere ut enn de løse mattene som flyttet på seg, og som ikke greide å løse problemene vi hadde med inndratt smuss og fuktighet. Ved å installere Renholdssoner har vi løftet hele inngangspartiet på kjøpesenteret. Jeg kan anbefale Renholdssoner!

Richard Eriksen, driftssjef

Anker

Be om tilbud!

Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg

N3zones Group har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og Stopzones. Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 18 000 unike entréinstallasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring