Hotell

Renholdssoner er et helt unikt mattesystem som går ut på å stoppe, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet i inngangspartier og garderober. Systemet består av mange forskjellige elementer, men fremstår for kunden som enkelt, komplett og som holder hva det lover.

Hva gjør vi?

Når vi møter kunden og avdekker behovene, starter reisen med å gi kunden den beste løsningen for sine bygg. Hensikten er å løse problemene med inndratt smuss og fuktighet som gir både dårlig inneklima og mistrivsel. Ved å installere Renholdssoner opplever kundene at vi løser utfordringene deres. I tillegg merkes stor forskjell på støvdekkegrad og støynivå. Renholdssoner bidrar også til bedre renholdsøkonomi og høyere kvalitet på renholdet.

Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 15 000 installasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet. Kombinert med vår erfaring, kompetanse og tilnærming kan vi tilby kundene våre de beste løsningene for sine bygg.

Vi har samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) siden 1998. Renholdssoner fikk NAAF sin produktanbefaling for første gang i 2008 og ble anbefalt på nytt i 2013.

 

Be om tilbud

Referanser

Scandic Nidelven, Trondheim

Vi var sterkt plaget av store mengder skitt og fuktighet som ble dratt inn. Vårt tidligere mattesystem klarte på ingen måte å stoppe dette. Etter installasjonen av Renholdssoner kunne vi etter kort tid se en markant forbedring. At utseendet på produktet i tillegg ble særdeles delikat, og at vi reduserte våre leiekostnader med 60 prosent, gjør installasjonen særdeles fordelaktig for oss. Planleggingen og gjennomføringen av prosjektet var svært profesjonelt, slik at den daglige driften av hotellet ikke ble berørt. Jeg anbefaler Renholdssoner.

Ruth-Eva Skomsvold, husøkonom

Radisson SAS Royal Garden, Trondheim

Etter at vi erstattet løse matter med Renholdssoner, er smuss og fuktighet ikke lenger noe problem på hotellet. Mopping av det øvrige gulvarealet er redusert betraktelig. Renholdssoner kan anbefales på det sterkeste.

Nora Melki Solberg, husøkonom

First Hotels Millenium, Oslo

Ved å installere Renholdssoner fikk vi redusert våre kostnader på leiematter med 70 %. Samtidig fikk vi flere kvadratmeter til disposisjon. Renholdssonen ble spesialtilpasset inngangspartiet og resepsjonen. Renholdssoner kan anbefales.

Henning Friberg, direktør

Anker

Be om tilbud!

Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg

N3zones Group har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og Stopzones. Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 18 000 unike entréinstallasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring