Barnehager

Renholdssoner er et helt unikt mattesystem som går ut på å stoppe, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet i inngangspartier og garderober. Systemet består av mange forskjellige elementer, men fremstår for kunden som enkelt, komplett og som holder hva det lover.

Hva gjør vi?

Når vi møter kunden og avdekker behovene, starter reisen med å gi kunden den beste løsningen for sine bygg. Hensikten er å løse problemene med inndratt smuss og fuktighet som gir både dårlig inneklima og mistrivsel. Ved å installere Renholdssoner opplever kundene at vi løser utfordringene deres. I tillegg merkes stor forskjell på støvdekkegrad og støynivå. Renholdssoner bidrar også til bedre renholdsøkonomi og høyere kvalitet på renholdet.

Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 15 000 installasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet. Kombinert med vår erfaring, kompetanse og tilnærming kan vi tilby kundene våre de beste løsningene for sine bygg.

Vi har samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) siden 1998. Renholdssoner fikk NAAF sin produktanbefaling for første gang i 2008 og ble anbefalt på nytt i 2013.

 

Be om tilbud

Referanser

Lunderhaugen barnehage

Etter installasjonen ser vi også at barnehagen generelt holder seg renere. Støv, sand og vann holder seg i mye større grad i inngangspartiene. Jeg vil absolutt anbefale Renholdssoner til andre – både til barnehager med større arealer og til de med mindre arealer, som her hos oss. Forskjellen utgjør så mye.

Sylvi Anderssen, styrer

Skyttelveien barnehage

Vi har ikke angret på at vi installerte Renholdssoner, og kan trygt anbefale mattesystemet til andre barnehager, understreker Sørli og trekker frem to store gevinster. For det første har vi fått en mye renere barnehage og et bedre inneklima. Ungene har fått finere gulv å leke på, boningen holder seg bedre, og vi blir ikke lenger våte på beina når vi går på sokkelesten i garderoben. For det andre har utgiftene til renhold har gått ned.

Venke Sørli, styrer

Asker kommune

I tillegg til at Renholdssoner stopper smuss og fuktighet og samtidig er estetisk, har vi oppnådd flere fordeler. Fordi Renholdssoner er et fastmontert mattesystem, er det også sklisikkert. På skoler og i barnehager hvor hundrevis av barn løper ut og inn mange ganger i løpet av dagen, var dette et viktig sikkerhetstiltak for oss.

Hilde Bjerke, renholdssjef

Anker

Be om tilbud!

Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg

N3zones Group har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og Stopzones. Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 18 000 unike entréinstallasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring