Hva er Renholdssoner?

Renholdssoner er et mattesystem som stopper, begrenser og fjerner smuss og fuktighet. Det består av mange forskjellige elementer og er enkelt å vedlikeholde og skifte ut. Det unike med Renholdssoner er våre dokumenterte effekter på støvdekkemålinger og vårt samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) siden 1998.

Nyhet:
N3 Branding

En ny og spennende tjeneste som gir deg mulighet til å profilere logo eller budskap integrert i sonen, eller som løse matter.

Les mer

Finn din byggtype

Barnehager

 

Les mer

Skoler

 

Les mer

Hotell

 

Les mer

Kjøpesenter

 

Les mer

Kontor/Næringsbygg

 

Les mer

Helsebygg

 

Les mer

Referanser

Skedsmo kommune

Åsenhagen skole i Skedsmo kommune hadde enorme problemer med grus og søle som elevene dro med seg i korridorer og klasserom. Konsekvensene var dårlig innemiljø og mistrivsel. For oss ble Renholdssoner redningen.

Heidi Sollien, fagsjef

Lunderhaugen barnehage

Etter installasjonen ser vi også at barnehagen generelt holder seg renere. Støv, sand og vann holder seg i mye større grad i inngangspartiene. Jeg vil absolutt anbefale Renholdssoner til andre – både barnehager med større areal og til de med mindre arealer, som her hos oss. Forskjellen utgjør så mye.

Sylvi Anderssen, styrer

Asker Kommune

I tillegg til at Renholdssoner stopper smuss, fuktighet og samtidig er estetisk, har vi ved å installere Renholdssoner fått flere fordeler. Fordi Renholdssoner er et fastmontert mattesystem, er det også sklisikkert. På skoler og i barnehager hvor hundrevis av barn løper ut og inn mange ganger i løpet av dagen, var dette et viktig sikkerhetstiltak for oss.

Hilde Bjerke, renholdssjef

19611

Installasjoner

2

Land

21

Avdelinger

20

Års erfaring

Til kamp mot dårlig innemiljø

Smuss og fuktighet som følger med skoene våre, er en av de store kildene til støv og dårlig innemiljø på norske arbeidsplasser. Som en følge av dette har mange bedrifter større sykefravær og høyere utgifter til renhold enn de trenger å ha. N3zones Group har som mål å bekjempe dette ved å tilby smarte og innovative løsninger som fanger opp støv og skitt før det i det hele tatt kommer inn i lokalet.

Helse

Blir du kvitt smuss og fuktighet i entreen, får du renere luft og et bedre inneklima i hele bygget.

Økonomi

Stopp opptil 90 % av smuss og fukt på 3 % av arealet. Når du fjerner årsaken til fukt og smuss med en løsning fra N3zones group, har du mulighet til og øke kvaliteten på renholdet uten å øke kostnadene.

Miljø

Våre løsninger krever ikke hyppig henting og bytting og skaper dermed vesentlig mindre belastning for miljøet. Prøv klimakalkulatoren vår.

Sikkerhet

Med en løsning fra N3zones Group får du et trygt og tørt inngangsparti som i tillegg er flott å se på.

Estetikk

En løsning fra N3zones Group skaper et godt førsteinntrykk ved at besøkende møter et rent og ryddig inngangsparti.

Samfunnsansvar

Vi i N3zones Group skal drive vår virksomhet i tråd med grunnleggende etiske verdier som respekterer individer, miljø og samfunn

Prøv vår
klimakalkulator!

Se hvordan våre løsninger
hjelper deg å bidra til
et bedre miljø.

TA TESTEN

Meld deg på vårt nyhetsbrev


LederMedarbeider

Noen av våre kunder

Kontakt oss

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev og invitasjoner til seminarer fra N3zones Group.

N3zones Group har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og Stopzones. Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 19 000 unike entréinstallasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring