Rådgivning

Ved å hindre smuss fra å komme inn i et bygg vil graden av skitt og fuktighet, samt støvdekkegraden gå ned og det vil være mulig å redusere renholds kostnader eller øke effektiviteten.

Hva gjør vi?

Vi kan, i våre unike verktøy, gjøre renholds kostnads vurderinger i forbindelse med før- og etter situasjon. I statusmøtene i perioden etter installasjon går vi gjennom kundens opplevelse av forventningene han/hun hadde da beslutningen ble tatt. I samme møte går vi gjennom kundens tiltak for å få ut gevinster og hvilke resultater det har gitt. Tiltakene vil kunne gi kunden verdi over lengre tid. Våre kunder opplever at det kan være snakk om store økonomiske innsparinger. I de fleste tilfeller vil den opplevde renholds kvaliteten økes etter installasjon av Renholdssoner, selv om kostnadene reduseres.

Be om tilbud!

Fyll ut skjemaet og vi tar raskt kontakt med deg.

N3zones Group har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og Stopzones. Som markedsleder med over 20 års erfaring og mer enn 19 000 unike entréinstallasjoner gjør vi det vi kan best; Å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

Personvernerklæring